Line Gangelhof

Patchwork og scrapbooking

Lidt om mig og min hjemmeside

Hej!

Jeg hedder Line Gangelhof og jeg begyndte at scrappe i vinteren 2011/2012. Jeg havde brug for at have noget at komme hjem til efter arbejde, noget andet end alt det huslige der skal laves. Så jeg huskede på at jeg som lille lavede pynt i pap til at hænge i vinduer, pynt som jeg skar ud med en skalpel. Jeg smuttede straks i Panduro og opdagede scrapbooking for første gang. Siden har jeg været solgt! Og jeg har fundet mange andre butikker, hvor jeg kan få mine materialer fra. Jeg synes det er hyggeligt at være kreativ og skabe nye designs og så mangler man aldrig et kort til den næste fødselsdag eller barnedåb... Siden kom der patchwork til. Jeg havde fået en brødpose af en veninde i gave og tænkte at sådan en vil jeg da lave selv i nogle andre farver end sort og hvid. Der måtte gerne være lidt spræl i. Jeg havde også købt en lille tekande i porcelæn og stod og manglede en tehætte. Så jeg fik ideen at lave hele serier, så både dækkeservietterne, kaffe/tebrikkerne og brødposerne matcher hinanden.

 

Alle de ting jeg laver, sælger jeg på julestuen i Borgerhuset i Mårslet (Banevej 2, 8320 Mårslet) til ganske fornuftige priser. Julestuen afholdes i weekenden med 1. søndag i advent. Information heromkring og de præcise datoer kan findes på Mårslet Borgerhus' hjemmeside www.borgerhus.dk, når juletiden nærmer sig.

Jeg har i dette år (2014) også haft en lille bod ved to forskellige campingmesser, hvor jeg har solgt mit patchwork og mine kort. Det kommer jeg nok også til at gøre i fremtiden, så hold øje med min hjemmeside, hvor jeg vil informere jer om datoer, tidspunkter og adresser.

Hvis der er nogle af de ting jeg har lavet som I gerne vil have lavet i et andet stof, eller hvis der er kort som I vil have mange af til f.eks. invitationer så kontakt mig og så kan vi finde ud af noget. Jeg er åben for bestillingsarbejde, som du så kan hente hjemme hos mig, ved julestuen i Mårslet eller ude på en af messerne i løbet af året eller jeg kan sende det til dig mod betaling for portoen. Men giv mig god tid til at lave det, da jeg har fuldtidsarbejde ved siden af :)

Jeg vil bare ønske dig god fornøjelse med min hjemmeside og så ses vi måske derude.

Med et ønske om en god dag!

Line Gangelhof

Tilføj kommentar